Swank Interiors

Design Workshop

Coming soon…

St Benedicts View, Norwich

The apartment is part of a development that was converted in the 1980’s and the interior had not been touched since with original bathrooms and kitchens.

The planning of the layout took into consideration that the property is single aspect with five large sash windows along one wall facing south. With this in mind the sitting room was made split level with a raised floor at the back creating a TV snug that looks over the lower cocktail chairs with electric flame effect fire built into a split faced slate wall.

The Galley kitchen is designed to disappear into the wall one side and has a three metre island with all appliances incorporated.

Dramatic colours with a hint towards industrial have been used throughout most of the apartment in keeping with the original architecture and vibrant location.

The master bedroom suite is decorated in a much calmer colour palette with a luxurious spa inspired ensuite as a retreat away from the hustle and bustle of busy city life. The layout of this space is open plan with openings either side of the bed into the fitted dressing room and then into the ensuite, this is to allow as much natural light as possible to flow through.

The hallway has been opened up to become a study with a desk and bookshelf making the most of all the space available.

This apartment is available to rent for short stays via www.gingergoldltd.co.uk.

 

Location:

Norwich, Norfolk